2012-06-16 07:52:28• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Ikrek - ma része lehet egy nagy eseményben

Napi horoszkóp június 16-ára a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Bármennyire kimerültnek is érzi magát, ne halassza el a mára tervezett családi, baráti programot. Még a végén azt hiszik, hogy haragszik rájuk. Ráadásul a reggeli rosszkedvet, fáradtságot hamar eloszlatja a jókedve.

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Ön a nagy tervek embere, és ehhez még olyan szerencsés alkattal rendelkezik, hogy a kitartásnak sincs híján. A távlati tervei ezért jönnek be. Megbízható tartó oszlopa ön a családjának is, amire a mai napon különösen szükség lesz.

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.-

Ha magányos, ma része lehet a nagy eseményben: az utcán szembetalálkozik a nagy Ő-vel. Az élet ma úgy áramlik a sorsába, mint egy lezúduló vízáradat. Sodródjon vele! Ha azonban már van társa, keressen kapaszkodót!

 

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Ma egy véget nem érő vitába bocsátkozhat a kedvesével, a családtagjaival. Ha utólag belegondol, beláthatja, hogy a történések nem indokolták a vitát. Az okokat mélyebben kell keresnie. Talán az eltérő neveltetés, a gyökerek az okai.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Ma szinte biztos lehet abban, hogy a sült galamb a szájába repül. Nem kell mást tennie, csak hátradőlni, és várni a jó híreket. Lehet, hogy egyszerűen csak a látása változik meg, és észreveszi, hogy mennyi jóban van része.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Az utóbbi napokban talán túlságosan is beletemetkezett a munkájába, és most, meglepődve veszi észre, hogy van élet a munkálkodáson túl is. Élvezze a jól megérdemelt pihenést azok körében, akik önt legjobban szeretik.

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Mi történt ma önnel? Nem találja a helyét? Meglehet, valami megváltozott a lelkében. Mintha kapu tárulna egy új világra. Nézzen bele bátran, még sok jó meglepetést tartogat önnek. Zene, tánc, csak az egyik lehetséges út.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Bosszankodással, konoksággal, és rosszkedvvel vág neki a szép hétvégének. Miért tesz ilyet, kedves Skorpió? Ha kiöntötte lelkének mérges tüzét, azért tegyen azért, hogy jóvá is tegye! Vigye családját ma szokatlan kalandba!

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.


Nem elég, ha csak a rutinos cselekvésekkel kedveskedik a párjának. Ma ennél még ön is többre vágyik. Ön olyan leleményes, biztosan ki tud sütni valamit, amivel feldobhatja ellaposodó kapcsolatukat. Emlékezzen szebb napokra!

 

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Csak az ovisok körében szokás, hogy azt gyepálják, aki pedig legjobban tetszik nekik. Önnek sem fog bejönni ez a taktika. Ha komoly kapcsolatra vágyik, a lelki fejlődés útjára kell lépnie. Első lépésként kezdhetné a bocsánatkéréssel.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Végre szombat van: végre élhet annak, ami igazán érdekli önt. Ne hagyja ki azonban a családját sem. Kivéve, ha örökké az ő nyöszörgésüket, könyörgésüket és vádjaikat akarja hallgatni. De miért is ne élvezhetnék végre együtt a napot?

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.


Csak akkor érdemes új kapcsolaton gondolkodnia, ha a régin már biztosan túljutott. Ha még csak a haragig jutott el, akkor ez aligha igaz. Ebben az esetben ugyanis félő, hogy mostani gondjait csak átvinné az új párjára is.

 

Napi horoszkóp
(astronet.hu)

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: